MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Çarş. Haz. 04, 2008 11:01 pm | |
| | |
|
BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Haz. 08, 2008 10:43 pm | |
| Tamam bende suçsuz neden banladınız demiyorum ki çok nazik ve forum yakışan bir şekilde bannlamış MeNTaL Bey fakat kişinin bilgilerini neden veriyor onu anlamadım... bu konu hakkın da başka yorum yazmayacağımı belirtmek isterim bilginize... Saygılarımla BeYaZgÜl.... | |
|
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Haz. 08, 2008 10:53 pm | |
| - BeYaZgÜl demiş ki:
- Tamam bende suçsuz neden banladınız demiyorum ki çok nazik ve forum yakışan bir şekilde bannlamış MeNTaL Bey fakat kişinin bilgilerini neden veriyor onu anlamadım...
bu konu hakkın da başka yorum yazmayacağımı belirtmek isterim bilginize... Saygılarımla BeYaZgÜl.... Kişinin ne olursa olsun hareketi eleştirilir şayet olay şahsın özüne kişiliğine söleniyorsa orada müdahele edlimesi gerekir değerli hanımefendi Bende bu müdaheleyi yaptım şayet şikayet etmek isyorsa savcılığa gitsin etsin diye bilmem anlatabildimmi konuyu uzatmaya gerek yok ben doğru bildiğimden şaşmam bu sen olsan sanada aynısını yaparım bence sen yorum yapma Elif çünkü maraza yazılanları görmedin .... Konu tarafımdan yoruma kapatılmıştır ... | |
|