| @garip-insan Süresiz ban | |
|
+5iSimSiz kiS.. MaRaz__ii Rap YaZYaGmUrU Sagujilyas MeNTaL 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: @garip-insan Süresiz ban Çarş. Nis. 30, 2008 6:48 pm | |
|
En son MeNTaL tarafından Salı Haz. 03, 2008 9:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Çarş. Nis. 30, 2008 7:58 pm | |
| demek ben böyleyim 26 yaktım seni sedef .. haberin olsun .. giremiceksin bi daha buraya | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Çarş. Nis. 30, 2008 8:00 pm | |
| ayrıca Version: 4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727) bilgisayarını iyi koru | |
|
| |
YaZYaGmUrU VİP ÜYE
Mesaj Sayısı : 15 Nerden : Kayıp Şehir İş/Hobiler : Pc, Müzik,Şiir,Forum.. Lakap : Sema Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 18/03/08
| |
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| |
| |
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| |
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Cuma Mayıs 02, 2008 3:37 pm | |
| kıh kıh poLat aLemdar allah allah | |
|
| |
iSimSiz kiS.. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 13 Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Mayıs 04, 2008 11:54 am | |
| qénClLer OlLmuyÔr ßöLe ama yakiSmior Sizé ßu tur CocukCa tartiSmaLar..lLakin ßuraSi ßir éqLénCe yéRi iSé ßu tur SeyLEré katLanın yaDa géLméyin ne dé olLSa SanaL aLem..SewqiLerLe imza : iSimSiz kiS.. | |
|
| |
MeNTaL
| |
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Mayıs 04, 2008 12:05 pm | |
| sedef kafamı boZma bak istersen .. dur işte adam akıllı biliyon boZArsan olacakları. | |
|
| |
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Cuma Mayıs 09, 2008 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban C.tesi Mayıs 10, 2008 11:51 am | |
| hee ortaq | |
|
| |
BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Haz. 01, 2008 2:38 am | |
| Arkadaşlar bahsettiğiniz kişi her kimse yapmış bir dengesizlik(ne yaptı bilmiyorum ama hata büyük anlaşılan) e sizde sitede bannlayarak cezasını vermişsiniz ne gerek var biligilerini sitede veriyorsunuz,arkadaşlarımızı onu cezalandırmaya yönlendiriyorsunuz anlamadım gitti...Sitemize yakışmayan insanları bannladığımız gibi,sitemizin üyelerine yakışmayan hareketleri uygulamaktan kaçınalım önemle rica ediyorum tşk... | |
|
| |
MeNTaL
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Haz. 01, 2008 8:59 am | |
| - BeYaZgÜl demiş ki:
- Arkadaşlar bahsettiğiniz kişi her kimse yapmış bir dengesizlik(ne yaptı bilmiyorum ama hata büyük anlaşılan) e sizde sitede bannlayarak cezasını vermişsiniz ne gerek var biligilerini sitede veriyorsunuz,arkadaşlarımızı onu cezalandırmaya yönlendiriyorsunuz anlamadım gitti...Sitemize yakışmayan insanları bannladığımız gibi,sitemizin üyelerine yakışmayan hareketleri uygulamaktan kaçınalım
önemle rica ediyorum tşk... Bir üyemize yazdıklarını bil bilsen o zaman anlardın ben bilgileri gerekli yerlere şikayet olayı olursa diye bıraktım | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Haz. 01, 2008 10:52 am | |
| hemde o bilgilerle çok şey yaptım neyse | |
|
| |
BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Paz Haz. 01, 2008 1:30 pm | |
| Tamam yaptığı çok büyüktür fakat zaten cezalandırmışsın o kişiyi bu yetkiyi başkalarına da veriyorsun göz göre göre teşvik ediyorsun'cezalandırın onu,elinizden geleni ardınıza koymayın'diyorsun resmen Abisi benim düşüncem bu sizin düşüncenize de saygı duyuyorum elbette başka söze ne hacet... | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Ptsi Haz. 02, 2008 7:52 am | |
| valla ben karışmıyorum mentalin suçu :D | |
|
| |
Emre-X Cezalı
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : Adana-lıyıq İş/Hobiler : Site Lakap : Emre-X Durumum : Kişisel İleti : www.emre-x.tr.gg Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Ptsi Haz. 02, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
MeNTaL
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Ptsi Haz. 02, 2008 3:49 pm | |
| | |
|
| |
Emre-X Cezalı
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : Adana-lıyıq İş/Hobiler : Site Lakap : Emre-X Durumum : Kişisel İleti : www.emre-x.tr.gg Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Ptsi Haz. 02, 2008 4:02 pm | |
| suçunu kabul ediosun yanii | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Salı Haz. 03, 2008 7:53 am | |
| | |
|
| |
BeYaZgÜl MODERATÖR
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Salı Haz. 03, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Emre-X Cezalı
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Salı Haz. 03, 2008 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Reprep Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : istanbul Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 25/05/08
| |
| |
Emre-X Cezalı
| Konu: Geri: @garip-insan Süresiz ban Çarş. Haz. 04, 2008 9:03 am | |
| | |
|
| |
| @garip-insan Süresiz ban | |
|