| pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D | |
|
+29dede01 BeYaZgÜl Reprep Serum:) BesTrat AdigHa__ eMRe Emre-X RapCoL!k DiLaRa denizhantokdemir FuX_MaRaZ MUHALFT uğur vedat iSimSiz kiS.. volvox System Hack MaRaz__ii Rap PaTRoN sarsıntı uAferdi07 CaSPeR CaRLoS hayalgozlum Sagujilyas YaZYaGmUrU MeNTaL RiceBoy 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
AdigHa__ Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 115 Nerden : İsttanbuLL Lakap : G.I.B.(açılımı:Guaşe Itır Berfin) Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : KişiseL Bi iLetim YoK... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 19, 2008 9:11 pm | |
| hoşbuldum ben guaşe kendimden bahsedeim birazcık:D 3 ay öncesine kadar hatayda oturuyorduk fakat 3 ay önce silivriye taşındık ben kendim şahsen koyu beşiktaşlıyımdır favori müzik gruplarım:green day,evanescence,nightwish,Immortal olmakla beraber ara sıra linkin park ve Tokio hotel de dinlerim | |
|
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 19, 2008 9:18 pm | |
| Aramıza hoş geldin @ AdigHa__ | |
|
| |
AdigHa__ Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 115 Nerden : İsttanbuLL Lakap : G.I.B.(açılımı:Guaşe Itır Berfin) Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : KişiseL Bi iLetim YoK... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 19, 2008 9:24 pm | |
| hoşbulduk | |
|
| |
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 19, 2008 9:59 pm | |
| hos geldın canım tanıdıgımıza sefındık ... | |
|
| |
AdigHa__ Mod Adayı
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 19, 2008 10:21 pm | |
| bende sefindim | |
|
| |
eMRe Cezalı
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 34 Nerden : Amasya İş/Hobiler : Basketbol-Otomobil Lakap : kobi bryant Durumum : Kişisel İleti : eMRe Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 19, 2008 10:36 pm | |
| hoşgeldin bende yeniyim saten | |
|
| |
AdigHa__ Mod Adayı
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 19, 2008 10:44 pm | |
| hoşbulduk | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Salı Mayıs 20, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
AdigHa__ Mod Adayı
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Salı Mayıs 20, 2008 3:47 pm | |
| hoşbulduk | |
|
| |
Emre-X Cezalı
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : Adana-lıyıq İş/Hobiler : Site Lakap : Emre-X Durumum : Kişisel İleti : www.emre-x.tr.gg Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Çarş. Mayıs 21, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
BesTrat Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 33 Nerden : IĞDIR Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Mayıs 25, 2008 11:16 pm | |
| Slm arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum siteniz gerçekten mükemmel olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık ... | |
|
| |
Serum:) Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Nerden : ANKARA Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Mayıs 25, 2008 11:27 pm | |
| selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım | |
|
| |
Reprep Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : istanbul Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Mayıs 25, 2008 11:36 pm | |
| slm arkadaşlar siteniz çok güzelmiş | |
|
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Mayıs 25, 2008 11:50 pm | |
| Arkadaşlar aramıza hoş geldiniz paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz ... | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 26, 2008 10:41 pm | |
| Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.. kendinizi ufaktan bi tanıtırsanız seviniriz teşekküler .. | |
|
| |
Emre-X Cezalı
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : Adana-lıyıq İş/Hobiler : Site Lakap : Emre-X Durumum : Kişisel İleti : www.emre-x.tr.gg Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mayıs 26, 2008 10:45 pm | |
| - Mia demiş ki:
- Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.. kendinizi ufaktan bi tanıtırsanız seviniriz teşekküler ..
katılıyorum kardeşime (dostuma) | |
|
| |
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Salı Mayıs 27, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Haz. 01, 2008 2:45 am | |
| S.A arkadaşlar bende istanbuldan BeYaZgÜl gerçekten site çok güzel olmuş üye olduğum ikinci site...Emeğinize elinize sağlık umarım paylaşımları ve üyeleri ile kalıcı bir site olur.... | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Haz. 01, 2008 10:51 am | |
| aleykümselam beyazgül hoş geldin kardeş .. | |
|
| |
Emre-X Cezalı
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Haz. 02, 2008 3:13 pm | |
| - BeYaZgÜl demiş ki:
- S.A arkadaşlar bende istanbuldan BeYaZgÜl gerçekten site çok güzel olmuş üye olduğum ikinci site...Emeğinize elinize sağlık umarım paylaşımları ve üyeleri ile kalıcı bir site olur....
hoşgeldin iyi paylaşımlar | |
|
| |
BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Haz. 02, 2008 11:13 pm | |
| Eyvallah kardeşler hoşbuldum emin olun:) | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Cuma Haz. 06, 2008 6:27 pm | |
| | |
|
| |
dede01 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 59 Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D C.tesi Haz. 07, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
MeNTaL
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D C.tesi Haz. 07, 2008 12:21 pm | |
| - dede01 demiş ki:
- Selamlar
A.s hoş geldin... | |
|
| |
Deniz Mavisi MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 414 Nerden : BURSA/gemlik İş/Hobiler : müzik ve resim Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D C.tesi Haz. 07, 2008 12:31 pm | |
| | |
|
| |
| pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D | |
|