| pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D | |
|
+29dede01 BeYaZgÜl Reprep Serum:) BesTrat AdigHa__ eMRe Emre-X RapCoL!k DiLaRa denizhantokdemir FuX_MaRaZ MUHALFT uğur vedat iSimSiz kiS.. volvox System Hack MaRaz__ii Rap PaTRoN sarsıntı uAferdi07 CaSPeR CaRLoS hayalgozlum Sagujilyas YaZYaGmUrU MeNTaL RiceBoy 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
RiceBoy Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 16/03/08
| Konu: Selam beyler ... Paz Mart 16, 2008 8:00 pm | |
| S.a arkdaşlar burya bu konu hakkında konuşmaya geLmedim. yanlız sizden ricam MentaL ismini adin arkdaşımız kullanıyomuşş .. ayıp arkadaşım eglenus dan buldun isimle kendine isim türetme MentaL isminin silinmesini veya degiştirilmesini istiyorum..Litfenn | |
|
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| |
| |
RiceBoy Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 16/03/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Ptsi Mart 17, 2008 2:43 pm | |
| Arkdaşım bu konu hakkında seninle tartışacak degilim ama benden sana tavsiye MentaL ismini ben kullanıyorum deme . ayrıca verdigin site haricinde başa bir isteye üye falan da degilsin ben bu ismi 2000 yılından beli kullanıyorum
DeLili :
http://ciks-alem.net/ eglencex.com savsak.com tithack.com tsthack.com ayyıldızteam.org 123turk.org http://eglen.webgoo.us/ Ki bu sitede beni tanıdın ve ismimi aldınn . sadecebiz.0forum.biz frmlive.com
ve daha sayamadıgım bir ton site senden rica ediyorum ismini degiştir.. Lütfen. | |
|
| |
YaZYaGmUrU VİP ÜYE
Mesaj Sayısı : 15 Nerden : Kayıp Şehir İş/Hobiler : Pc, Müzik,Şiir,Forum.. Lakap : Sema Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 18/03/08
| |
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Çarş. Mart 19, 2008 1:37 am | |
| | |
|
| |
MeNTaL
| Konu: Sagujilyas Aramıza hoş geldin Perş. Mart 20, 2008 11:03 pm | |
| Sagujilyas Tüm kafkas halkını birleştren IĞDIR FORUM'a hoş geldin | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: SeLamLar .. Cuma Mart 21, 2008 4:03 pm | |
| Hoş buLduk teşekkür ediyorum .. | |
|
| |
hayalgozlum Üye
Mesaj Sayısı : 26 Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Selam gençlik Perş. Mart 27, 2008 11:54 pm | |
| Seloam arkadaşlar ben ığdırdan resul herkese mrb | |
|
| |
MeNTaL
| |
| |
CaRLoS Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 28/03/08
| Konu: Radyoigdir.. dan Selamlar Cuma Mart 28, 2008 11:49 pm | |
| selam arkadaşlar gercekten siteniz cok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun umarım tum igdirlilara vede tum ınsanlığa hizmetlerınız olur siyaset ayrımcılık vs gıbı konuları pls yazmayın vede yazanlara karsı cıkın .. admin arkadaşım sitenın temasını biraz canlı ve de renkli yaparsan daha iyi olacağına emın olabılırsın. tşk ed3er ii gunler dilerim hepınıze sevgiler selamlar www.radyoigdir.com yönetimi | |
|
| |
MeNTaL
| |
| |
MeNTaL
| Konu: joeback aramıza hoş geldin Paz Mart 30, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: re Cuma Nis. 04, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Cuma Nis. 04, 2008 9:36 pm | |
| hoş geldin . . paylaşımlarını ve sizi aramızda görmekten mutluluk duyarıs .. | |
|
| |
CaSPeR Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: seLam :) Paz Nis. 13, 2008 8:10 am | |
| seLam gencLik... Ben Eren BandırmaLıyım )) RuSTLeR CaSPER AdiGe_EreN vs yim ))) kardeism eLLerine sagLık qıyak oLmus )) bundan sonra bruaLArdayıs.. )
En son CaSPeR tarafından Paz Nis. 13, 2008 8:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MeNTaL
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Nis. 13, 2008 8:11 am | |
| | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Nis. 13, 2008 8:14 am | |
| Hoş geLdin erenim saqoLasın .. mekan senin dostum .. | |
|
| |
CaSPeR Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Paz Nis. 13, 2008 8:14 am | |
| eywALLAH kardeism )) eLimizden geLdigince buraLArdayıs.. | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| |
| |
uAferdi07 Üye
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 34 Nerden : lincolnferdi_10@hotmail.com İş/Hobiler : lincolnferdi_10@hotmail.com Lakap : lincolnferdi Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: selam:) Ptsi Nis. 14, 2008 1:22 pm | |
| selam ben ferdi tanışmak isteyen varsa tanışalım:) | |
|
| |
MeNTaL
| |
| |
Sagujilyas CO_Admin
| |
| |
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: meraba millet Salı Nis. 15, 2008 2:27 pm | |
| s.a millet ne haber mi aeline sağlık hadi hayırlı uğurlu olsun | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D Salı Nis. 15, 2008 2:49 pm | |
| aleyküm selam kanat hoş geLdin canım .. sadece ben deil benden çok mentaL abimizin emegi var burada iLk teşekkür oNa pLs | |
|
| |
uAferdi07 Üye
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 34 Nerden : lincolnferdi_10@hotmail.com İş/Hobiler : lincolnferdi_10@hotmail.com Lakap : lincolnferdi Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: slm Salı Nis. 15, 2008 8:06 pm | |
| | |
|
| |
| pişştt yenisin gaLiba bi sLm ver oLe gecc .. aa aıp ama :D | |
|