| sarsıntı veda etti | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: sarsıntı veda etti Salı Tem. 08, 2008 10:04 am | |
| imaj forum üyeleri artık rahat olsun ben bundan sonra imaj forma girmeyeceği mental abi gerçekten çok ii kalpli bir insansın gerçi sitede ki herkes çok ii kalpli kötü kimse yok aslında beyazgülde ii bir insan ama işte yaptı bir yanlış bu günden sonra siteye falan da girmeyeceğim herkes rahat olsun mental abi sen gerçekten çok ii kalpli bir insan sın orontez_antakya.31@hotmail.comabi eklersen sevinirim seninle yüz yüze görüşmek te isterim insaşllah bir gün oda olur hadi herkes kin baksın bana vermiş olduğun yetkileride alabilirsin abi artık bu sitede mod olmak isteyen bir çok kişi var hadi kib bakın bai benim yüzümden kimse afra tafra yapmasın
En son sarsıntı tarafından Salı Tem. 08, 2008 7:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
volvox
Mesaj Sayısı : 150 Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 16/03/08
| Konu: Geri: sarsıntı veda etti Salı Tem. 08, 2008 12:58 pm | |
| sorun ne sarsıntı neden gidiyorsun... | |
|
| |
uAferdi Üye
Mesaj Sayısı : 28 Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: sarsıntı veda etti Salı Tem. 08, 2008 4:58 pm | |
| lan k@n@t ne oldu lan nie darıldın olum | |
|
| |
uAferdi Üye
Mesaj Sayısı : 28 Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: sarsıntı veda etti Salı Tem. 08, 2008 5:15 pm | |
| kanat hakketten simdi gördüm ben olan biteni sen haklısın kardeş sen okulda kaldıramıodun böle sakaları arkandayım senin ben sen canını sıkma değmez | |
|
| |
uAferdi Üye
| Konu: Geri: sarsıntı veda etti Salı Tem. 08, 2008 5:41 pm | |
| | |
|
| |
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| |
| |
gölge Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 34 Nerden : iskendurun/hatay İş/Hobiler : GöLgE Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: sarsıntı veda etti Salı Tem. 08, 2008 7:28 pm | |
| ya burası baya güzel bi siteye benziyor hakkaetten ya burada ii eğlenceler var galiba | |
|
| |
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| |
| |
gölge Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 34 Nerden : iskendurun/hatay İş/Hobiler : GöLgE Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: sarsıntı veda etti Salı Tem. 08, 2008 7:44 pm | |
| | |
|
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: sarsıntı veda etti Çarş. Tem. 09, 2008 12:24 am | |
| - sarsıntı demiş ki:
- imaj forum üyeleri artık rahat olsun ben bundan sonra imaj forma girmeyeceği mental abi gerçekten çok ii kalpli bir insansın gerçi sitede ki herkes çok ii kalpli kötü kimse yok aslında beyazgülde ii bir insan ama işte yaptı bir yanlış bu günden sonra siteye falan da girmeyeceğim
herkes rahat olsun mental abi sen gerçekten çok ii kalpli bir insan sın orontez_antakya.31@hotmail.com
abi eklersen sevinirim seninle yüz yüze görüşmek te isterim insaşllah bir gün oda olur hadi herkes kin baksın bana vermiş olduğun yetkileride alabilirsin abi artık bu sitede mod olmak isteyen bir çok kişi var hadi kib bakın bai benim yüzümden kimse afra tafra yapmasın MSN konuşalım!!! olayı kadar abartmaya gerek yok Konu tarafımdan mesaja kapatılmıştır... | |
|
| |
| sarsıntı veda etti | |
|