BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: BeYaZgÜl kendini süresiz bannladı bannnnn.......... C.tesi Tem. 05, 2008 8:54 pm | |
| sarsıntı kardeşimden forum oyunlarından sağır duymaz uydurur oyunundan aldığım uyarı sonucunda kendimi bannnlamış bulunmaktayım 2 hafta yokum Sarsıntı rahat ol kardeşşşşş sitemizin taşınması nedeni ile ve yeni aldığımkararlar dolayısı ile site olayından ilelebet kendimi bannlıyorum son kez emeği geçen tüm kardeşlerimin ellerine sağlık güzel bi siteydi ama (OLMADI TEŞEKKÜR EDERİM) Hakkınızı helal edin....tüm üyelerimize hayatlarının her alanında başarılar diler herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim SAYGI VE SEVGİLERİMLE BeYaZgÜl.......... Yüreğinizden yaşama sevinci yüzünüzden gülümseme eksik olmasın başarabilirsiniz deneyin:)
En son BeYaZgÜl tarafından Çarş. Tem. 16, 2008 11:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
AdigHa__ Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 115 Nerden : İsttanbuLL Lakap : G.I.B.(açılımı:Guaşe Itır Berfin) Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : KişiseL Bi iLetim YoK... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: BeYaZgÜl kendini süresiz bannladı bannnnn.......... C.tesi Tem. 05, 2008 11:17 pm | |
| eneem canım neden 2 hafta banladın ki...iki hafta çok yaa | |
|
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: BeYaZgÜl kendini süresiz bannladı bannnnn.......... Paz Tem. 06, 2008 12:03 pm | |
| ya ben ne yaptım ki yha kendi kendini banladı yha harbi bende anlaşılma sorunu var yha millet beni bir türlü anlamıo | |
|
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| |
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: BeYaZgÜl kendini süresiz bannladı bannnnn.......... Paz Tem. 06, 2008 1:31 pm | |
| ya abi ya ama haksızmıyım gir bak bi sağır duymaz uydurur adlı oyuna ne yazmış sen olsan kaldırırmsın am yha | |
|
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: Geri: BeYaZgÜl kendini süresiz bannladı bannnnn.......... Paz Tem. 06, 2008 8:58 pm | |
| hoba nolüyü beaa :S bı bakım ortada ne var bukadar yah ?? | |
|