| sarsıntı (yeni) | |
|
+5rApCaSh BeYaZgÜl Emre-X volvox sarsıntı 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: sarsıntı (yeni) Salı Haz. 03, 2008 2:59 pm | |
|
En son sarsıntı tarafından Salı Tem. 08, 2008 10:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
volvox
Mesaj Sayısı : 150 Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 16/03/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Salı Haz. 03, 2008 3:00 pm | |
| vaaay ben burdayım diyorsun yani | |
|
| |
Emre-X Cezalı
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : Adana-lıyıq İş/Hobiler : Site Lakap : Emre-X Durumum : Kişisel İleti : www.emre-x.tr.gg Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Salı Haz. 03, 2008 3:26 pm | |
| | |
|
| |
BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Salı Haz. 03, 2008 8:41 pm | |
| Sarsıntı vallahi sen bi alemsin abiii...... | |
|
| |
rApCaSh
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 33 Nerden : IğDıR UnDerGroUnD İş/Hobiler : WAp Tasarım... Kişisel İleti : Etiqete qereq yoq...! Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 03/06/08
| |
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Salı Haz. 03, 2008 10:50 pm | |
| - BeYaZgÜl demiş ki:
- Sarsıntı vallahi sen bi alemsin abiii......
öledir @sarsıntı ender üyelerden biri | |
|
| |
Emre-X Cezalı
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : Adana-lıyıq İş/Hobiler : Site Lakap : Emre-X Durumum : Kişisel İleti : www.emre-x.tr.gg Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Salı Haz. 03, 2008 11:05 pm | |
| | |
|
| |
Reprep Üye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Nerden : istanbul Durumum : Kişisel İleti : <marquee> ---------- </marquee> Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 25/05/08
| |
| |
Emre-X Cezalı
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Çarş. Haz. 04, 2008 9:27 am | |
| | |
|
| |
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
| |
| |
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Cuma Haz. 06, 2008 2:22 pm | |
| ya saolun tşk ederim de bu resimleri ben buraya koymadım ya arkadas benim nic açıkken girmiş kıymus ben yaza hazırlık yapıodum yeni imajımla karsınıza çıkacaktım ama arkadas koymus işte yinede tşk edrim her sey için | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Cuma Haz. 06, 2008 5:10 pm | |
| | |
|
| |
sarsıntı MEGA MOD
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Cuma Haz. 06, 2008 8:33 pm | |
| tanımassın ortak sen mahalleden bir arkadas adı burak sen hiç görmedin onu bu arada size geldimevde yoktum bak hele olumsen dersane ye gideceğin zaman beni çaldır da gelem dersaneye sizi görem özledim la adana da hapishane de gibiydim bunaldım tamam sen beni bi kere çaldır beni bekle ben sizin eve gelirim | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Cuma Haz. 06, 2008 9:26 pm | |
| tamam olm ayarlarız ayıp ediyon =) ben seni bulurum | |
|
| |
sarsıntı MEGA MOD
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) C.tesi Haz. 07, 2008 2:24 pm | |
| | |
|
| |
sarsıntı MEGA MOD
| Konu: Geri: sarsıntı (yeni) Perş. Haz. 26, 2008 8:21 pm | |
| lan olum bir ara toplanalım lan bn mekan ayarlarım akşam bulusuruz kafa yyaparız eski arkdasları unutmamak lazm bendenn size birde süpriz var | |
|
| |
| sarsıntı (yeni) | |
|