| İlgi ve talep bekliyorum... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BeYaZgÜl MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 39 Nerden : İstanbul Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : GÖĞSÜMÜZ DE AY VE YILDIZ SEL OLDUK BİZ GELİYORUZZ,GÖĞÜ TİTRETİR BU ŞARKIMIZ YETMİŞ MİLYON SÖYLÜYORUZZ OOO TÜRKİYE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE YER GÖK İNLESİN,BU SESİ DİNBLESİN,HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE OOOOOOOOOOOOO ÇALSIN DAVULLAR ESSİN RÜZGAR DALGALANSIN TÜM BAYRAKLAR ARŞA YÜKSELSİN BU ŞARKIMIZ OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ OOOO TÜRKİYEE TÜRKİYE HAYDİ ZAFERE TÜRKİYE TÜRKİYE YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEEEEE...... HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEE...MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 08/04/08
| Konu: İlgi ve talep bekliyorum... C.tesi Mayıs 31, 2008 1:01 am | |
| Sitemizde yabancı diziler,yerli diziler,oyunlar,imaj cafe tube vs. gibi vakit geçirebileeğimiz bir çok bölüm var sizden rica ediyorum İslam Ve İnsan bölümüne de vakit ayırın paylaşılanları okuyun,düşünün paylaşın düşündürün Şİmdiden ilginiz için tşk ediyorum Allah Razı Olsun... Saygı ve Sevgilerimle BeYaZgÜl | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: İlgi ve talep bekliyorum... C.tesi Mayıs 31, 2008 11:13 am | |
| Şüphen oLmasın biz teşekkür ederiz iLgiLendiqin için .. | |
|
| |
Emre-X Cezalı
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 31 Nerden : Adana-lıyıq İş/Hobiler : Site Lakap : Emre-X Durumum : Kişisel İleti : www.emre-x.tr.gg Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: İlgi ve talep bekliyorum... Ptsi Haz. 02, 2008 3:33 pm | |
| - Mia demiş ki:
- Şüphen oLmasın biz teşekkür ederiz iLgiLendiqin için ..
aynen | |
|
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: İlgi ve talep bekliyorum... Ptsi Haz. 02, 2008 3:39 pm | |
| Seni siteye getirip üye yapmamızdaki yegane amacım oydu zaten bence şüphen olmasın ama arkdaşlar şunu bilsinki @beyazgül aynı zamanda bir rapçi kadarda özgürdür | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 34 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: İlgi ve talep bekliyorum... Salı Haz. 03, 2008 7:54 am | |
| ee biz bişey demedikki şey bu arada rapçiler çok mu özgür ben rapçiyim ama özgür deilim:P :D:D:D:D | |
|
| |
MeNTaL
Mesaj Sayısı : 3589 Yaş : 42 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : PC PROGRAMCILIĞI,UYDU SİSTEMLERİ Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: İlgi ve talep bekliyorum... Salı Haz. 03, 2008 9:44 am | |
| | |
|
| |
Sagujilyas CO_Admin
| Konu: Geri: İlgi ve talep bekliyorum... Salı Haz. 03, 2008 5:26 pm | |
| :D:D işin içinden çıkamayınca hemen tava | |
|
| |
sarsıntı MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 866 Yaş : 34 Nerden : antakya İş/Hobiler : sarsıntı Lakap : kanat Durumum : Kişisel İleti : Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 15/04/08
| |
| |
| İlgi ve talep bekliyorum... | |
|