Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 35 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
Konu: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 2:33 pm
aRkadaşLar youtubenin Mahkeme kaRaRı iLe kapatıLmasıNdan sonRa sitemizde mevcut buLunan Youtube VideoLarı göRünmüyoR .. en kısa zamanDa Youtube'nin açıLması diLeğiyLe videoLarımıza kavuşmamızı umuyoRum . . VideoLarda hiç bi bozukLuk yoktur . GöRünmemesinin sebebi tamamı iLe youtube'nin kapatıLmasıdıR teşekküRLer.. !
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
Konu: Geri: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 3:33 pm
bu sıte bende acılıo ama nasıl oluo yanı yuotube acık :S ama bazen gosdtermıo sıtede vıdeolar
Sagujilyas CO_Admin
Mesaj Sayısı : 1074 Yaş : 35 Nerden : Antakya İş/Hobiler : TasaRım Lakap : Mia Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Durumum : Kişisel İleti : 1. tekiL kişi Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 20/03/08
Konu: Geri: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 3:43 pm
kardeşin bilgisayarın dns ayarlarını deiştirmiş olabilir ..
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Mesaj Sayısı : 664 Yaş : 35 Durumum : Kişisel İleti : ... MaVii CaDııı ... Paylaşım : : Güç: : Tecrübe : : Kayıt tarihi : 17/04/08
Konu: Geri: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 6:35 pm
Mia demiş ki:
kardeşin bilgisayarın dns ayarlarını deiştirmiş olabilir ..
bıLmıorumkı sordum gaLiba oLe sıteyede ekLeytebılıosak onu koysakmıkı yanı oLe bıse olma sansı varmı ??
Sagujilyas CO_Admin
Konu: Geri: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 7:06 pm
nasıl yani anlamadım ?
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Konu: Geri: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 7:17 pm
siteyede aynı ıp yı uygulucaz anladın bole bı sans varmı bılmıorum onu dıorum
Sagujilyas CO_Admin
Konu: Geri: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 7:23 pm
hayır yok siteye uyqulayamassın onu kullanıcıya uyqulayabilirsin .. buda demek oluyor sitedeki bütün kullanıcılara söyleyerek dns ayarlarını deiştittirmek o da imkansız gibi bişey bilen var bilmeyen var
MaRaz__ii Rap MEGA MOD
Konu: Geri: Youtube ! Ptsi Mayıs 19, 2008 7:42 pm
hımm anladım pekı ben adresı koyım bure alsınlar
Sagujilyas CO_Admin